Sophos not updating from secondary server

Rated 3.83/5 based on 711 customer reviews

Hi All, Recently our Sophos standalone license expired, so we bought a new license (all good so far).

We went about installing Sophos on the computers that worked from home and realised an issue with one user.

Sophos installs on his machine fine, but doesn't update.

I have been into the configure updating section and it was initially greyed out, so i edited the config file then inputted the correct license details (other users were greyed out, but editing this file then inputting details fixed theirs) but his still doesn't update.

For operating system requirements and supported SQL Server versions, see No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording or otherwise unless you are either a valid licensee where the documentation can be reproduced in accordance with the license terms or you otherwise have the prior permission in writing of the copyright owner.

If you don't have a supported SQL Server version (SQL Server 2005 Express or later) already installed, the Minimum database size The computer where you place the database (which may be the same computer as the computer where Enterprise Console is installed or a different one) needs a minimum of 1 GB disk space for data.

I then thought it may be down to pure internet connection as it says it cant connect to server, but then he says it happens whether he's working here or at home and wherever he is it doesn't connect.

If you are upgrading from Enterprise Console 5.0, 5.1, 5.2.0, 5.2.1, 5.2.1 R2, 5.2.2, 5.3.0, 5.3.1, 5.4 or 5.4.1, changes to the database component are required.

Due to this, I am assuming that these settings are proper.

If not, I am not sure how one would go about changing them.

Any help on this error would be greatly appreciated.

I would hate to leave the computer without up to date AV definitions. In one of the efforts to troubleshoot, I tried to uninstall the program to reinstall it.

Leave a Reply